SmackdownWWE

Seth Rollins a revenit la WWE TV pentru a începe un nou storyline în SmackDown

Seth Rollins s-a întors la WWE TV în cadrul SmackDown-ului de seara trecută și, pentru a-l întâmpina, tot roster-ul din brand-ul albastru a stat la marginea ring-ului.

Rollins a venit în ring pe vechea sa melodie de intrare și a spus că s-a schimbat de când a devenit tată de fată. Seth a mai spus că vrea să fie lider și mentor pentru întregul vestiar, dar, atunci când a afirmat asta, toți au plecat în backstage după ce și-au dat seama că nu s-a schimbat cu adevărat și că a revenit la vechile sale moduri.

Ulterior, Cesaro a rămas alături de Rollins, dar apoi a plecat și a fost atacat. Daniel Bryan a venit să-l ajute pe Cesaro și, se pare că Cesaro vs. Rollins este noul feud din SmackDown.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !