SmackdownWWEWWE PPV

Roman Reigns nu își va apăra titlul Universal într-un meci Elimination Chamber

Episodul SmackDown-ului din această săptămână a început cu un segment în ring între Roman Reigns/Paul Heyman și Adam Pearce. Chiar la începutul show-ului, cei din WWE au spus că Reigns va face un „anunț de succes”.

„The Big Dog” a spus că nu vrea să-și apere titlul Universal într-un meci Elimination Chamber, apoi Paul Heyman a menționat că Adam Pearce ar trebui să anunțe că, cel care va câștiga meciul Elimination Chamber primește imediat o șansă la centura lui Roman.

Pearce a anunțat în cele din urmă că vor exista meciuri de calificare în cadrul acestui SmackDown, însă două superstaruri s-au calificat în mod automat pentru meciul Elimination Chamber, acestea fiind Jey Uso și Kevin Owens.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.