SmackdownWWE

Planurile pentru posibilul heel turn al lui Dominik Mysterio au fost dezvăluite

Dominik Mysterio a făcut o treabă bună de când a debutat în WWE ca și superstar în ring. În ciuda faptului că are puțină experiență în ring, fiul lui Rey Mysterio este un tânăr superstar talentat, care a primit un push major din partea oficialilor. Se speculează acum că în curând Dominik ar putea să-și trădeze tatăl și să devină heel.

Tânărul superstar a devenit o parte esențială a show-ului SmackDown și a rămas alături de Rey Mysterio de când a debutat. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, Dominik Mysterio a început să ia propriile sale decizii și nu a ascultat sfaturile tatălui său, atacându-l pe King Corbin prin spate.

Wade Keller de la PWTorch a fost întrebat de un fan dacă WWE se îndreaptă spre un heel turn pentru Dominik Mysterio. Keller a declarat că într-adevăr compania are planificat un heel turn pentru Dominik și acesta ar putea avea loc în curând.

„Cred că oficialii se îndreaptă către un heel turn pentru Dominik. Consider că este pregătit pentru asta și spun că ar putea ajunge un heel bun. Nerespectarea sfaturilor tatălui său și atacul asupra lui Corbin prin spate, sunt indicii clare în acest sens.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.