RawWWEWWE PPV

Au fost anunțate trei meciuri pentru WWE Elimination Chamber 2021

În această săptămână la RAW, oficialii au anunțat trei meciuri pentru Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din acest an.

Drew McIntyre își va apăra titlul WWE într-un tipic respectivului eveniment. McIntyre s-a înfruntat cu Randy Orton la RAW-ul de seara trecută, dar meciul s-a încheiat după ce Sheamus a intervenit. Sheamus a încercat să-l execute pe Drew cu un Brogue Kick, dar l-a lovit pe Orton din greșeală.

De asemenea, campionul United States Bobby Lashley, își va pune titlul în joc împotriva lui Keith Lee și Matt Riddle într-un meci Triple Threat. S-a ajuns la acest meci după ce Lee l-a învins pe Riddle în cadrul RAW-ului. După meci, Lashley a venit în ring și i-a atacat pe amândoi.

În plus, Auka își va apăra titlul RAW Women’s împotriva lui Lacey Evans. Evans a primit această oportunitate după ce a învins-o pe Charlotte Flair prin DQ. Arbitrul a descalificat-o pe Charlotte după ce a fost împins în timp ce încerca să-i spună lui Charlotte să oprească atacul asupra lui Evans în colțul ring-ului.

WWE Elimination Chamber va avea loc duminică, 21 februarie în Tampa, Tropicana Field (prin intermediul ThunderDome)

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.