WWE

Edge își dorește să facă din nou echipă cu Christian

Edge și-a făcut marea revenire în WWE pe parcursul meciului Royal Rumble de anul trecut, iar anul acesta, fostul său co-echipier, Christian, a revenit și el în ring tot la acest eveniment.

Cei doi s-au retras acum câțiva ani în urmă datorită faptului că nu au primit acordul din punct de vedere medical pentru a lupta, Edge având probleme cu gâtul, iar Christian, suferind multe contuzii.

Acum, cei mai buni prieteni sunt din nou în compania lui Vince McMahon. Deși, atât Edge cât și Christian s-au descurcat foarte bine individual, aceștia au avut mare succes ca și echipă.

Se pare că „Rated-R Superstar”, își dorește să aibă un nou run Tag Team alături de Christian, așa cum a spus într-un interviu recent pentru The Metro:

„Mi-ar plăcea! Cred că la un moment dat ar trebui să se întâmple asta pentru că există multe oportunități în această formulă. Edge și Christian împotriva The Usos. Adică, omule! Edge și Christian împotriva The New Day, Edge și Christian împotriva lui Dolph Ziggler & Roode, Edge și Christian împotriva The Street Profits. Mai mult, Edge și Christian împotriva Roman Reigns & Seth Rollins. Există variante interesante când vine vorba de asta.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.