RawWWE

Rey Mysterio confirmă că a semnat un nou contract cu WWE

Rey Mysterio se afla în mijlocul negocierilor contractuale cu Vince McMahon vara trecută. Discuțiile erau incerte, problema principală fiind legată de bani.

Deși Mysterio a rămas în WWE, el a primit o ofertă din partea AEW. Cei din AEW i-au făcut o ofertă egală cu cea a WWE pe meci, dar oferta WWE a fost mai mare, deoarece avea mai multe apariții.

Cele două părți au reușit să ajungă la un punct comun cu privire la un nou contract care îl va ține pe fostul campion WWE în companie pentru următorii trei ani. Trebuie remarcat faptul că atunci când Mysterio avea discuții contractuale, el nu se afla sub contract cu WWE, în ciuda faptului că apărea la TV. Astfel, atunci când a primit oferta de la AEW, exista posibilitatea reală ca, dacă voia să apară la Dynamite atunci ar fi putut să facă asta. De când s-a raportat faptul că cele două părți au ajuns la un acord, niciuna dintre părți nu a confirmat nimic până acum.

Rey Mysterio a acordat un interviu pentru Sports Illustrated în timpul căruia a confirmat că a semnat un nou acord.

„Nu a fost niciodată confirmată semnarea noului meu contract, dar cu siguranță îl vom mai vedea mult timp pe Rey Mysterio în WWE. Voi continua să lupt, cel puțin până în ultima clipă în care voi fi forțat să mă retrag.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.