RawWWE

Damian Priest a debutat la RAW, Bad Bunny l-a atacat pe John Morrison

În această săptămână la RAW, The Miz și John Morrison l-au avut ca invitat pe Bad Bunny în segmentul lor. Bad Bunny s-a implicat în meciul Royal Rumble, eliminandu-i pe The Miz și Morrison după ce aceștia i-au distrus echipamentul de DJ pentru că le-a refuzat oferta de a lucra împreună.

În timpul segmentului Miz TV, Bunny a refuzat din nou oferta de colaborare făcută de The Miz și Morrison. Bad Bunny l-a prezentat apoi pe Damian Priest, care acum face parte în mod oficial din Main Roster. Priest l-a lovit cu pumnul pe The Miz exact în momentul în care urma pauza comercială.

Respectivul segment a dus la un meci între Priest și The Miz. Bineînțeles, Damian Priest a câștigat, iar Bad Bunny l-a ajutat deoarece John Morrison a încercat să intervină.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.