SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

Cine va fi oponentul lui Edge la WrestleMania 37?

Episodul RAW-ului din această săptămână a început cu un segment între Edge și Drew McIntyre, dar Edge nu a spus pe cine va provoca la WrestleMania 37. Înainte de difuzarea RAW-ului, Dave Meltzer a raportat că planul este ca Edge să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal.

Meltzer a spus că nu știe când va fi anunțat oficial respectivul meci, dar acesta este Main Event-ul planificat pentru cel mai important eveniment anual al WWE. De asemenea, Meltzer a menționat că meciul pentru Bianca Belair nu este 100% sigur în acest moment.

Edge s-a întors în acțiune weekend-ul trecut și a fost primul participant al meciului masculin Royal Rumble. El a reușit să „supravețuiască” împotriva altor 29 de superstaruri, inclusiv participantului cu numărul 2 Randy Orton, câștigând meciul și obținând o șansă la unul dintre titlurile de top în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania din acest an.

Sâmbăta trecută, în timpul WWE Backstage, Paul Heyman a dat un „spoiler” și a spus că meciul lui Roman Reigns va fi adevăratul Main Event de la WrestleMania 37, așa că este posibil ca „The Big Dog” și „Rated-R Superstat” să pună capăt show-ului.

Reigns l-a învins pe Kevin Owens într-un meci de tipul Last Man Standing la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, și astfel și-a păstrat titlul. În plus, Bianca Belair a câștigat meciul Women’s Royal Rumble pentru a primi o oportunitate la unul dintre titlurile feminine.

WrestleMania 37 va avea loc pe parcursul a două nopți, pe 10 și 11 aprilie la Raymond James Stadium în Tampa, iar planul este ca fanii să fie prezenți într-un număr limitat.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !