WWEWWE PPV

Carlito și Christian au revenit în timpul meciului masculin Royal Rumble 2021

Carlito și-a făcut revenirea mult așteptată ca participant surpriză în meciul masculin Royal Rumble din acest an. El a intrat cu numărul #8 iar comentatorii au menționat că se află în cea mai bună formă a vieții sale. Se pare că, Carlito va fi prezent la RAW-ul din această seară și se spune că el va primi un rol de producător.

Nu ar trebui să ne șocheze dacă Carlito va primi o ofertă de a lucra ca superstar full-time, mai ales dacă Vince McMahon își dă seama că el poate face asta.

De asemenea, un alt fost superstar din WWE care a avut o revenire surpriză în Rumble, este Christian. El a fost cel de al 24-lea participant al meciului iar înainte de a trece la acțiune, Christian și-a îmbrățișat vechiul și bunul său prieten, Edge.

Nu se știe dacă Christian a avut o apariție unică sau dacă există planuri ca el să lucreze full-time la show-urile WWE în viitor.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.