WWE

CM Punk aniversează plecarea sa din WWE

CM Punk a plecat din WWE de 7 ani și a decis să menționeze acest lucru pe rețelele de socializare pentru a aminti momentul.

Plecarea lui Punk din WWE în 2014 nu a fost tocmai un lucru bun, deoarece compania i-a dat actele de reziliere în ziua nunții sale și a fost trimis în judecată de către medicul WWE Chris Amann. Ultimul său meci a avut loc la Royal Rumble 2014 pe 26 ianuarie, iar a doua zi, 27 ianuarie, a fost prezent la RAW unde a avut o întânlire cu Vince McMahon și Triple H. El a spus că nu este fericit în companie și vrea să plece acasă.

Punk a vorbit despre medicul WWE în podcast-ul „Art of Wrestling” al lui Colt Cabana în noiembrie 2014, ceea ce a dus la un proces, deoarece Punk a susținut că Amann i-a dat cursiv Z-pacs și a dovedi că are o infecție mare cu stafilococ pe spatele său.

CM Punk a detaliat plecarea din WWE și în respectivul podcast. Inițial, avea impresia că se va întoarce în ring după WrestleMania 30, dar, în schimb, a aflat printr-o înștințare de la WWE că se afla într-un sabat și, în cele din urmă, i-au fost date actele de reziliere.

Fostul Superstar din WWE a declarat în trecut că este dispus să primească orice ofertă din parte oricărei companii, atâta timp cât va fi plătit corespunzător și va exista o idee captivantă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.