WWEWWE PPV

WWE pregătește ceva spectaculos pentru meciul Men’s Royal Rumble

Se pare că Vince McMahon ia în considerare ceva cu adevărat exclusiv pentru Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din această duminică.

Nu există multe detalii în acest moment, dar WrestleVotes raportează că o sursă din companie spune că va exista un final care „ne va speria de moarte”. Această sursă a menționat că ideea este foarte „serioasă”.

Să nu uităm că, Randy Orton este în meciul Men’s Royal Rumble iar ”The Fiend” Bray Wyatt nu este promovat. Wyatt este programat să revină în curând la WWE TV. Deși sunt doar speculații, nu ar fi un șoc să-i vedem pe Wyatt și/sau Alexa Bliss implicați cumva în show. Oricum se presupune că acest lucru se află în planurile pentru meciul masculin Royal Rumble.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.