RawWWEWWE PPV

Edge, a anunțat la RAW: „Intru în Royal Rumble”

Edge a apărut în cadrul RAW-ului din această săptămână, pentru a oferi vești cu privire la starea lui de sănătate. El a ieșit din acțiune după ce a suferit o accidentare la triceps în timpul meciului cu Randy Orton de la Pay-Per-View-ul WWE Backlash 2020.

Rated-R Superstar a început prin a spune că „ziua de mâine nu este garantată” așa că trebuie să te ridici si să mergi înainte. De asemenea, el a menționat despre cum credea că, cariera lui s-a încheiat după WrestleMania 27 când a trebuit să renunțe la titlul World Heavyweight. Apoi a continuat să spună despre accidentarea suferită în timpul meciului cu Orton.

Edge a anunțat apoi: „Intru în meciul Royal Rumble. Știu că nu va fi ca anul trecut. Miza este mai mare.” Acesta a mai spus că va câștiga Rumble-ul pentru a merge la WrestleMania 37 după titlul WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.