AEWSmackdownWWE

Roman Reigns vorbește despre relația sa de prietenie cu Jon Moxley

Roman Reigns a dat câteva interviuri în mass-media pentru a promova Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, unde își va apăra titlul Universal împotriva lui Kevin Owens într-un meci de tipul Last Man Standing.

În timp ce acorda un interviu pentru Bleacher Report, „The Big Dog” a vorbit despre relația sa de prietenie cu Jon Moxley, care este în prezent unul dintre superstarurile de top din AEW, având un reign îndelungat ca și campion AEW World Heavyweight.

Evident, Reigns, Moxley și Seth Rollins au făcut parte din gruparea The Shield. Roman a menționat că vorbește cu Rollins din când în când.

„Eu și Jon ne mai trimitem mesaje sporadic. Oricum este destul de cunoscut faptul că eu și Mox am avut o relație de prietenie strânsă. Am călătorit împreună chiar și atunci când nu am mai fost o echipă. Am băut, am făcut petreceri. Am avut multe momente grozave cu Mox. Dar, de fapt, vorbesc cu Seth puțin mai mult decât o fac cu Mox acum. El are treaba lui. Probabil i-am trimis un mesaj atunci când am aflat că va deveni tată. El a fost amuzant și mi-a spus: „Ce naiba ar trebui să fac?”. Este simplu, omule. Îl rănești, îl schimbi, îl iubești. Asta e. Mi-a răspuns: „Faci ca lucrurile să sune atât de simplu.” I-am spus: „Cu toții suntem încă buni, omule.””

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !