WWEWWE PPV

WWE lucrează la patru meciuri majore pentru WrestleMania 37

Se pare că, WWE are planuri pentru câteva meciuri importante la WrestleMania 37 în Tampa, Florida. După cum am menționat anterior, oficialii nu au reușit încă să contureze meciurile de top pentru respectivul eveniment.

Cu toate acestea, WrestleVotes raportează că, odată ce s-a decis că Mania se va desfășura pe parcursul a două nopți, echipa creativă a început să se axeze mai mult pe idei importante pentru show, fiind necesare 4 meciuri majore.

WrestleVotes menționează că acest lucru necesită pezența unor nume mari precum John Cena și Goldberg, despre care se spune că sunt „aproape” confirmați. Din moment ce The Undertaker s-a retras, ar putea avea o apariție neașteptată într-un segment în locul unui meci propriu-zis.

Rolul lui Cena are sens, deoarece locuiește în zonă și probabil este disponibil, pentru că producția de la Hollyood a sistat din cauza pandemiei. John Cena a apărut în videoclipul „WrestleMania Report” care a fost postat de WWE weekend-ul trecut pentru a anunța datele și locațiile următoarelor trei evenimente WrestleMania.

În ceea ce privește un meci pentru Triple H sau apariția lui în cadrul Pay-Per-View-ului, nu se știe nimic.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.