WWEWWE PPV

Statusul lui The Undertaker pentru WrestleMania 37

După cum am menționat anterior, există planuri pentru patru meciuri importante la WrestleMania 37 în Tampa, Florida. Se spune că prezența lui John Cena și Goldberg este aproape confirmată, dar un alt nume la care fanii se gândesc este The Undertaker.

În ciuda ceremoniei sale de rămas bun de la Survivor Series, există încă speculații că ar putea lucra la cel mai important eveniment dacă Vince McMahon îl solicită. Taker a „lăsat ușa deschisă”, așa cum a menționat în documentarul său difuzat în urmă cu câteva luni pe WWE Network.

WrestleVotes raportează că majoritatea oamenilor din backstage cred că Taker s-a retras, dar este posibil ca un singur telefon de la Vince McMahon l-ar convinge să revină. Acest lucru pare puțin probabil, dar nu se știe niciodată când vine vorba de Taker, mai ales dacă i se oferă o sumă considerabilă de bani. Mai adecvat este ca „The Phenom” să aibă o apariție pentru a executa pe cineva cu un Tomstone și/sau Chokeslam.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că, cardul pentru Mania nu este conturat. Build-upul pentru unele meciuri ar trebui să înceapă în săptămâna cu Royal Rumble.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.