AEWWWE

Jon Moxley abordează posibila revenire în WWE

În prezent, Jon Moxley este unul dintre superstarurile de top din AEW, dar asta nu-i împiedică pe unii fani să spere că va reveni în WWE într-o zi. El a abordat acest subiect în timpul unui Q&A pentru Bleacher Report. Moxley a tot menționat în interviuri după ce a părăsit WWE că nu îi plăcea direcția creativă a personajului său.

Moxley a declarat că, deși analizează fiecare ofertă, nu crede că se va concretiza nimic.

„Niciodată să nu spui niciodată, pentru că nu știi ce se va întâmpla. Apariția AEW a fost atât de vitală pentru industria wrestling-ului și sunt atât de mândru că fac parte din această companie. Nu exclud posibilitatea de-a lucra din nou cu WWE, am avut o relație bună timp îndelungat. Dacă m-ar suna cineva aș răspunde, dar mă îndoiesc că am fi vreodată pe aceeași lungime de undă. Aș fi încântat de o idee. Nu-mi plac banii. Aștept un copil și trebuie să-i ofer o facultate, așa ca să știi. Aș răspunde unui telefon, dar nu cred că se va concretiza ceva.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.