SmackdownWWE

WWE lucrează la o nouă melodie de intrare pentru Roman Reigns

Roman Reigns a decis să-și schimbe complet atitutdinea și să se alieze cu Paul Heyman, anul trecut. Odată cu heel turn-ul, „The Big Dog” a abordat și o nouă vestimentație în ring. Cu toate acestea, el are aceeași melodie de intrare de pe vremea The Shield.

Reigns a intrat pentru prima dată fără vestă pe el atunci când și-a apărat titlul WWE Universal împotriva lui Jey Uso la Pay-Per-View-ul Clash of Champions în septembrie, anul trecut.

De când i-a fost creat noul gimmick, fanii așteaptă ca el să debuteze cu o nouă melodie. În timp ce acorda un interviu pentru Bleacher Report, Reigns a menționat că WWE lucrează la acest lucru:

„Lucrăm la asta. Nu este ușor când vine vorba de acest personaj, trebuie să găsim atmosfera potrivită. Nu putem doar să angajăm un repper și să modificăm acest riff de chitară. Nu poate fi o melodie rock. Melodia The Shield, nici măcar nu m-a captivat cu adevărat, însă de-a lungul anilor a prins la public. Te obișnuiești atât de mult încât îți știi ritmul. Trebuie ca totul să fie perfect pentru a putea lăsa în urmă melodia care a făcut furori. Durează ceva timp, dar cu siguranță ne dăm toată silința. Aveți răbdare.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.