WWE

WWE organizează turneul Mr. Royal Rumble

WWE urmează să aibă o nouă ediție a Pay-Per-View-ului Royal Rumble, care va oferi superstarurilor o altă oportunitate de a face istorie. Numeroase superstaruri au participat în acest tip de meci și acum vom vedea cine a fost cel mai bun.

Compania a anunțat că începe un turneu în care sunt incluși 16 wrestleri pentru a stabili cine este Mr. Royal Rumble. Numele incluse în turneu sunt unele dintre cele mai mari care au pășit vreodată în ring-ul WWE.

Fanii pot vota pe conturile de social media a WWE în cele două runde ale turneului (Greatest Winners & Master Eliminators), iar Mr. Royal Rumble va fi anunțat duminică, 31 ianuarie.

Va fi interesant să vedem cine este cel mai votat de către fani. De asemenea, rămâne de văzut dacă oficialii vor include câștigătorul într-un anumit storyline.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.