SmackdownWWE

Stable-ul lui Roman Reigns va avea un nou membru?

În această săptămână la SmackDown, Apollo Crews a fost văzut alături de Roman Reigns într-un segment în backstage, acesta fiind un indiciu că stable-ul lui Reigns va avea un nou membru.

S-a mai indicat acest lucru săptămâna trecută la Talking Smack, atunci când Paul Heyman a purtat o discuție cu Apollo pentru a-l motiva după ce a pierdut un meci în fața campionului Intercontinental Big E.

Seara trecută la SmackDown, Crews a folosit tacticile unui heel pentru a-l învinge pe Sami Zayn. Apollo va primi un rematch împotriva lui Big E pentru cenutra Intercontinentală la SmackDown-ul de săptămâna viitoare.

În octombrie, WrestlingNews.co a raportat în exclusivitate că planul pe termen lung este ca stable-ul lui Roman Reigns cu The Usos să se mărească. Daniel Bryan se numără printre cei din companie care au cerut oficialilor să lucreze cu Apollo Crews. Au existat planuri ca Apollo să devină heel anul trecut, dar s-au anulat. Se pare că de data asta, direcția este spre un nou heel turn.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !