WWEWWE PPV

Noua dată planificată pentru WrestleMania 37

WWE a confirmat inițial că WrestleMania 37 va avea loc pe 28 martie 2021 la SoFi Stadium în Inglewood, California. S-a raportat că oficialii intenționează să mute evenimentul de pe coasta de vest pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida. În noiembrie, WrestleVotes menționa că este posibil ca WrestleMania 37 să aibă loc pe 11 sau 18 aprilie.

Astăzi, WrestleVotes spune că într-adevăr asta se va întâmpla. Fightful Select raportează că planul este ca Pay-Per-View-ul să aibă loc pe 11 aprilie 2021, la două săptămâni după data inițială. Trebuie să remarcăm faptul că, dacă WWE menține această nouă dată, WrestleMania nu ar putea avea loc nici la Tropicana Field, nici la Amway, deoarece Tampa Bay Rays și Orlando Magic vor utiliza aceste locuri.

S-a menționat că Raymond James Stadium nu are evenimente programate în weekend-ul respectiv.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.