RawWWEWWE PPV

Motivul pentru care Randy Orton a fost anunțat în meciul Men’s Royal Rumble 2021

Imediat după Pay-Per-View-ul WWE TLC de luna trecută, s-a raportat că oficialii intenționează să ne mai ofere un meci special între Randy Orton și ”The Fiend” Bray Wyatt la Royal Rumble 2021. Cu toate acestea, WWE a anunțat că Orton va intra în meciul Men’s Royal Rumble. Acest lucru i-a făcut pe fani să speculeze că planurile pentru Orton vs. Wyatt la Rumble au fost abandonate.

Toate acestea se întâmplă după ce Bray Wyatt a fost scos de la WWE TV atunci când a fost „ars de viu” la TLC, însă Alexa Bliss a continuat disputa cu Orton la show-urile săptămânale.

Dave Meltzer a spus recent pentru Wrestling Observer Newsletter că intrarea lui ”The Viper” în meciul Royal Rumble este o ”momeală”, oficialii vrând să inducă fanii în eroare pentru a crede că nu se va mai înfrunta cu ”The Fiend” la Rumble. Încă nu se știe când va reveni Wyatt la WWE TV.

Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an va avea loc pe 31 ianuarie 2021 la Tropicana Field din Sankt Petersburg, Florida.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.