WWEWWE PPV

Mai multe detalii despre motivul pentru care WWE nu va avea fani prezenți la Royal Rumble 2021

De la începutul pandemiei Covid-19, fanilor nu li s-a permis să participe la show-urile WWE. Există un număr limitat de fani invitați la show-urile TV săptămânale din NXT, dar nu și la RAW & SmackDown.

WWE spera inițial să aibă fani prezenți la SummerSlam în august, apoi au amânat acest lucru până la Royal Rumble. Cu toate acestea, săptămâna trecută, Jon Alba a raportat că dorința oficialilor nu poate fi îndeplinită iar aceștia vor trebui să mai aștepte prezența fanilor.

WrestleVotes a remarcat că unul dintre principalele motive pentru care acest eveniment nu va avea fani se datorează presiunii de dezasamblare a ThunderDome setat pentru o noapte și apoi încercarii de-al realiza din nou în mai puțin de 24 de ore pentru RAW-ul din următoarea seară.

Celălalt motiv important pentru care fanii nu pot participa la acest Pay-Per-View se datorează creșterii mari de cazuri pozitive Covid-19.

WWE Royal Rumble va avea loc pe 31 ianuarie 2021 la Tropicana Field din Sankt Petersburg, Florida.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.