RawWWE

Este posibil ca Matt Riddle să nu fi semnat noul contract cu WWE

Luna trecută am raportat faptul că Matt Riddle a semnat un nou contract pe termen lung cu WWE. De când a apărut știrea, nu există nimic care să indice că oficialii intenționează să-i acorde un push serios. Mai mult, el a pierdut în fața lui Bobby Lashley într-un meci pentru titlul United States la RAW-ul din această săptămână și a fost atacat când se lupta cu MVP.

Toate cele întâmplate lui Riddle ar putea avea legătură cu faptul că încă nu și-a semnat contractul. Bryan Alvarez a menționat acest lucru în cadrul Wrestling Observer Live: „Vă amintiți când i s-a oferit un nou contract? Nu cred că a semnat încă. Vreau doar să specific acest lucru.”

De asemenea, așa cum s-a raportat acum câteva săptămâni, planul era ca Matt Riddle să-l înfrunte pe Lashley într-un meci pentru centura United States la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, dar nu se știa că va exista un meci în cadrul unui show TV săptămânal iar Matt va pierde. Aparent, va exista o nouă provocare pentru titlu în curând.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.