RawWWEWWE Main EventWWE PPV

Motivul pentru care Goldberg îl provoacă pe Drew McIntyre pentru titlul WWE la Royal Rumble 2021

WWE ne oferă un meci între campionul WWE Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Royal Rumble 2021, după cum reiese din segmentul de final al RAW-ului din această săptămână. Se pare că decizia pentru acest meci a fost luată sâmbăta trecută, potrivit lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer.

Meltzer a menționat că acesta va fi Main Event-ul de la WWE Royal Rumble în acest an. Motivul pentru care vom avea parte de acest meci este pentru că oficialii și-au dat seama că nu au pe nimeni pregătit să-l provoace pe McIntyre pentru titlu la acest eveniment. Astfel, ei au considerat că Goldberg este cea mai bună variantă.

Inițial, Goldberg și-a exprimat dorința de a-l înfrunta pe Roman Reigns pentru titlul Universal la WrestleMania 37 și aceasta ar fi direcția spre care se îndreaptă compania. Acum că, Goldberg l-a provocat pe McIntyre nu se știe dacă acest meci este în continuare planificat la WrestleMania 37. Trebuie să remarcăm faptul că Goldberg este obligat să lucreze în două meciuri pe an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.