RawWWEWWE PPV

Goldberg l-a provocat pe Drew McIntyre la un meci pentru titlul WWE la Royal Rumble 2021

Episodul RAW-ului din această săptămână a avut în prim-plan meciul pentru titlul WWE dintre Drew McIntyre și Keith Lee. Toate legendele invitate la show au urmărit meciul din zona rampei. Cei doi au avut un meci grozav, iar McIntyre și-a păstrat centura în urma unui Claymore, legendele din WWE bucurându-se de reușita sa.

După meci, Goldberg a venit în ring și a stat față-n față cu Drew McIntyre. Goldberg i-a spus lui McIntyre că subestimează legendele și se crede mai bun decât ele.

Goldberg a lansat apoi o provocare pentru un meci la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble din acest an, miza fiind titlul WWE. McIntyre a spus că un meci cu Goldbeg ar fi ca și cum ar lupta împotriva tatălui său. Show-ul s-a încheiat rapid după ce Goldberg l-a împins pe Drew pe podea.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.