WWE

Statutul lui Eva Marie în WWE

Se pare că Eva Marie ar putea fi din ce în ce mai aproape de revenirea în WWE. În lua octombrie a anului trecut, s-a raportat faptul că Eva Marie a semnat un nou contract cu WWE pentru a se întoarce în companie.

La acea vreme, Marie a fost supusă testelor medicale pentru a intra în ThunderDome pentru show-urile TV din acea săptămână. Oficialii WWE au ajuns la un acord cu Eva pe 20 septembrie 2020.

Fightful Select raportează că la un moment dat, Eva Marie a fost programată să apară la episodul special al RAW-ului (Legends Night) de mâine seară. Acum, nu se știe nimic concret în acest sens, întrucât ea nu a fost promovată în avans pentru show.

În raport s-a menționat că Marie a fost în backstage la ediția din 14 decembrie a RAW-ului. Ea a fost echipată să facă promo-uri pentru evenimentul de la Tropicana Field. Nu se știe când vor fi difuzate respectivele promo-uri.

La sfârșitul anului trecut, PWInsider a raportat că lui Eva Marie nu i s-a atribuit încă un brand, dar se află în Main Roster. De asemenea, ea a fost prezentă de mai multe ori la Performance Center. Probabil, Marie era acolo pentru a se antrena, deoarece ultima dată când a lucrat într-un meci a fost pe 10 iulie 2016, la un Live Event împotriva lui Becky Lynch.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.