RawWWE

Matt Riddle a semnat un nou contract cu WWE

Așa cum era de așteptat, Matt Riddle și-a prelungit contractul cu WWE. Contractul lui Riddle va expira în luna august a anului viitor.

Anterior, Dave Meltzer a raportat că Riddle negociază un nou contract cu WWE pentru a rămâne în companie timp de câțiva ani. Atunci, s-a spus că acordul era pentru 3 ani, și avea o garanție de 400.000$ pe an pus 50.000$ pentru fiecare eveniment din Arabia Saudită.

Fightful Select a raportat în cursul zilei de ieri faptul că lui Riddle i s-a făcut o ofertă inițială și nu părea prea interesat să o accepte. Oficialii i-au oferit apoi noi condiții, care au fost pe placul lui Riddle, iar ei se așteaptă ca el să semneze până la sfârșitul acestui an.

Inevitabilul s-a produs săptămâna trecută. El și-a prelungit contractul cu WWE după 2 ani deja petrecuți în companie, unde a lucrat mai mult în NXT. În prezent, formează o echipă cu Jeff Hardy.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.