SmackdownWWE

*SPOILER* Rezultate SmackDown (25 decembrie 2020)

Cei din WWE le oferă superstarurilor timp liber de Crăciun, așa că episodul SmackDown-ului din această săptămână a fost înregistrat în cursul zilei de ieri. Dacă nu doriți să aflați rezultatele show-ului care va avea loc vineri seara, vă rugăm să închideți această pagină, vă mulțumim!

Roman Reigns l-a învins pe Kevin Owens într-un meci de tipul Steel Cage și, astfel, și-a păstrat titlul Universal. Jey Uso s-a impicat în meci și l-a ținut pe Owens în cușca de oțel. Acest lucru i-a permis lui Reigns să evadeze din cușcă și să obțină victoria, conform regulilor.

În cel de-al doilea meci al serii, Asuka și Charlotte Flair și-au apărat cu succes titlurile Women’s Tag Team într-un meci de tipul Triple Threat Elimination împotriva lui Sasha Banks & Bianca Belair și Bayley & Carmella. Bayley și Carmella au fost prima echipă eliminată.

A existat un segment în backstage, în care The Street Profits i-au dat un tricou lui Sami Zayn pe care scria ”Am fost campion Intercontiental”, pentru a-l lua la mișto deoarece el purta un tricou pe care scria ”Sunt campionul Intercontinental”.

De asemenea, un meci care inițial trebuia să aibă loc la Pay-Per-View-ul TLC din acest an, va fi văzut la ediția de Crăciun a SmackDown-ului. Daniel Bryan l-a învins pe Jey Uso.

În Main Event, Big E l-a învins pe Sami Zayn într-un meci de tipul Lumberjack pentru titlul Intercontinental. După meci, Big E a sărbătorit alături de cei aflați la marginea ring-ului pentru a pune capăt show-ului și a oferi fanilor un final fericit de Crăciun.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.