WWEWWE PPV

Detalii despre meciul dintre ”The Fiend” vs. Randy Orton la WWE TLC 2020

Cu siguranță mulți dintre fanii WWE se întreabă cum au reușit oficialii să obțină acea cascadorie spectaculoasă la finalul meciului de tipul Firefly Inferno dintre ”The Fiend” Bray Wyatt vs. Randy Orton în cadrul Pay-Per-View-ului TLC din acest an. Ei bine, respectivul meci a fost înregistrat mai devreme în cursul zilei. WrestleVotes relatează faptul că meciul dintre cei doi a fost înregistrat după-amiază și, inițial, trebuia să aibă loc înainte de meciul pentru titlul Universal, dar planurile s-au schimbat și a fost mutat în Main Event.

Pentru a obține unele dintre locurile periculoase, au fost trase câteva duble în plus. Aceste locuri includ scaunul balansoar din ring, ultimul loc al meciului din ring în care se afla benzină a fost editat și, evident, nu Wyatt a fost cel care era în flăcări la final. S-a folosit un manechin care a fost făcut să semene cu ”The Fiend” pentru a lua foc.

WWE a avut grijă ca, camera să fie dotată cu extintoare pentru a stinge focurile din jurul ring-ului și au fost luate măsuri speciale de precauție pentru ca toată lumea să fie în siguranță. Având în vedere modul în care s-au desfășurat lucrurile, s-ar putea ca Wyatt să nu revină curând la WWE TV, însă din moment ce personajul său este descris ca fiind supranatural, el ar trebui să se întoarcă în cele din urmă la TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.