RawWWEWWE PPV

WWE amână un meci pentru titlu până la Royal Rumble 2021

WWE încheie acest an cu Pay-Per-View-ul TLC care va avea loc duminică și apoi va începe build-upul pentru evenimentul Royal Rumble în luna ianuarie.

Există unele speculații cu privire la un meci între Matt Riddle și campionul United States Bobby Lashley, după ce Riddle l-a provocat pe Lashley pentru un meci la TLC în cadrul RAW-ului din această săptămână. Cum TLC este „pe ultima sută de metrii”, unii fani credeau că meciul va fi anunțat până acum, dar încă nu s-a întâmplat acest lucru.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter faptul că respectivul meci a fost amânat până la Royal Rumble si nu îl vom mai vedea la TLC. Desigur, nu uitați că planurile se schimbă tot timpul în WWE.

Oficialii au indicat un meci între Jeff Hardy și Lashley, după ce aceștia au lucrat într-un six-man tag team match la RAW-ul de săptămâna asta. În acest moment, Riddle, Lashley sau Hardy nu au nici un meci stabilit pentru TLC. Mai mult, Meltzer a menționat că WWE i-a oferit lui Matt Riddle un nou contract cu o sumă considerabilă de bani.

WWE nu a anunțat încă data Pay-Per-View-ului Royal Rumble 2021, dar probabil că evenimentul va avea loc în ultima săptămână a lunii ianuarie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.