RawWWE

Vince McMahon va face schimbări în RAW

În curând vor fi făcute schimbări în WWE datorită recordului rating-ului scăzut pe care l-a avut episodul RAW-ului din această săptămână. WrestlingNews raportează faptul că Vince McMahon va căuta idei noi pentru RAW, după Pay-Per-View-ul WWE TLC. Nu este un secret faptul că tot ce am văzut la RAW-ul trecut a fost scris de Vince, dar vina pentru rating-urile scăzute este dată pe personalul creativ.

Se pare că, mai mult decât oricând, oamenii dau vina unii pe alții după rating-ul scăzut și s-a discutat despre excluderea unora dintre planurile care au fost conturate pentru evenimentul Royal Rumble. De asemenea, există îngrijoararea că, dacă lucrurile nu revin la normal, atunci unele persoane din creație ar putea fi concediate.

La începutul acestei săptămâni, WrestleVotes a raportat că echipei creative i s-a cerut să facă o listă cu superstarurile care ar putea ieși în prim-plan dacă li s-ar oferi oportunitatea adecvată. Angel Garza este unul dintre wrestlerii aflați pe listă despre care Vince McMahon a spus lucruri bune în ultimele săptămâni, așa că i s-ar putea da o șansă să demonstreze că poate fi un superstar de top.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.