RawWWE

Push-ul lui Keith Lee s-a încheiat?

Keith Lee s-a înfruntat cu The Miz și John Morrison într-un meci de tipul Handicap la RAW-ul de seara trecută. Lee a fost pus în acest meci datorită lui Vince McMahon, care este de părere că el, Omos și Otis trebuie să-și îmbunătățească aptitudinea în ring.

Lee a controlat cea mai mare parte din meci, dar a pierdut în cele din urmă după ce Miz și Morrison au făcut pin-ul în același timp. Acest lucru îi face pe fani să creadă că push-ul lui Lee a fost oprit de către McMahon până când acesta își va duce abilitățile la nivelul potrivit. Cel puțin, înfângerea contra lui Miz și Morrison îl face pe Lee să nu mai fie văzut drept unul dintre cei mai buni babyface ai brand-ului roșu.

Vince este una dintre puținele persoane din WWE care și-au schimbat părerea despre Lee, deoarece mulți oameni din companie i-au lăudat în mod privat munca depusă în ring.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.