RawWWE

Jaxson Ryker și-a făcut debutul în RAW

Elias a venit în ring la RAW-ul din această săptămână și l-a prezentat pe Jaxson Ryker, care a debutat în Main Roster. Cei doi s-au întânlit pentru prima dată săptămâna trecută la WWE Main Event.

Elias a spus că atunci când a fost electrocutat în urmă cu câteva săptămâni, avea viziuni despre Ryker. Apoi, Ryker a spus că muzica lui Elias l-a ajutat să se schimbe și a renăscut, iar Elias este nerespectat de prea mult timp și se află aici pentru a pune capăt acestui lucru.

Elias era pe cale să-i dedice un spectacol Lanei, dar a fost întrerupt de campionul 24/7 R-Truth. Numeroase superstaruri au venit în ring pentru a pune mâna pe titlul 24/7. Jaxson Ryker a scos câțiva wrestleri din ring, la îndemnul lui Elias.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.