SmackdownWWE

Lars Sullivan nu a fost prezent în backstage la SmackDown în ultimele săptămâni

A trecut mai mult de o lună de când Lars Sullivan a fost văzut la WWE TV. Oficialii nu au indicat nimic cu privire la un storyline pentru el.

RingsideNews raportează că Sullivan nu a fost prezent în backstage la SmackDown în ultimele săptămâni. Adesea, WWE are superstaruri în backstage, chiar dacă nu sunt utilizate, dar se pare că nu este cazul pentru Sullivan.

RSN menționează că, cei mai buni oameni din conducerea WWE nu au spus nimic despre Sullivan, iar absența sa nu se datorează accidentărilor. Nu este un secret faptul că Vince McMahon este un mare fan al lui Lars Sullivan, deoarece acesta are un gimmick tip „monstru”. I-au fost acordate mai multe șanse în postura de monstru heel, însă planurile au fost sistate din cauza accidentărilor și a problemelor ce nu au legătură cu wrestling-ul. Mai mult, Sullivan nu este programat să aibă un meci la Pay-Per-View-ul WWE TLC din acest an.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !