RawSmackdownWWEWWE PPV

Primele imagini cu, construcția WWE ThunderDome la Tropicana Field din Tampa

Reporterul de la Spectrum 360, Jon Alba, a postat fotografii din timpul construcției care are loc la Tropicana Field din Tampa, Florida. După cum am menționat acum ceva timp, WWE se va muta pe acest stadion săptămâna aceasta, episodul RAW-ului de aseară fiind ultimul show ThunderDome în Amway Center.

SmackDown-ul și toate show-urile principale vor fi transmise din ThunderDome la Tropicana Field. WWE are mai mult spațiu pentru producție, dar având în vedere imaginile de mai jos, se pare că ring-ul va fi amplasat pe stadion.

Probabil că Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble de luna viitoare va avea loc tot în acest stadion iar Vince McMahon speră ca unii fani să poată participa la show. De asemenea, oficialii speră că pot avea fani prezenți la WrestleMania 37.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.