WWE

CM Punk spune că John Cena a fost implicat în proiecte datorită altor superstaruri

John Cena nu se mai află în preajma WWE, dar a petrecut un deceniu drept „face of company”. Cena a fost numit „fața companiei” datorită design-ului, însă plecarea lui nu ar fi fost în planurile oficialilor.

În timpul unei sesiuni de Q&A, CM Punk a dezvăluit o poveste fără a da nume, despre cum un superstar a obținut un rol într-o emisiune TV, însă rolul i-a fost anulat și oferit lui Cena. Punk spune că acest lucru se întâmpla frecvent.

„Un anumit superstar a obținut un rol într-o emisiune TV iar atunci când a ajuns în birou pentru a discuta i s-a spus că nu poate face asta, însă John Cena o va face. Oficialii analizau fiecare cerere și o atribuiau persoanei pe care doreau să o facă fața companiei.”

De asemenea, Punk a menționat că THQ a dorit ca el să fie pe coperta jocului video produs de ei, însă WWE nu a fost de acord. În cele din urmă, cei de la THQ au făcut presiuni asupra oficialilor iar Punk a fost pe coperta jocului WWE’13.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.