RawWWE

Jeff Hardy nu a respectat planul original la RAW-ul din această săptămână

Jeff Hardy a executat o manevră foarte periculoasă la finalul meciului Symphoney of Destruction împotriva lui Elias în cadrul RAW-ului din această săptămână. El se teme să nu aibă o comoție cerebrală, având în vedere că nu a respectat planul original.

Conform PWInsider, acea manevră era în mintea lui Hardy, dar nu a calculat traiectoria sa. Trebuia să elibereze masa complet și să aterizeze în mijlocul ei pe Elias, astfel fiind în siguranță. Bineînțeles, acest lucru nu s-a întâmplat iar câtiva centimetri au făcut diferența.

Jeff a executat manevra mai agresiv decât se aștepta și nu a aproximat distanța de care avea nevoie. El a rupt masa și s-a prăbușit lovindu-se cu ceafa de treptele ring-ului. A verificat dacă îi curge sânge dar din fericire nu s-a întâmplat asta. Zona lovită s-a umflat și a durut mult mai tare decât era normal.

Spot-ul respectiv nu a decurs așa cum ar fi trebuit, dar a avut un final brutal pentru un meci care deja era intens.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.