RawSmackdownWWEWWE PPV

Este posibil ca unele meciuri promovate în RAW și SmackDown să nu aibă loc la WWE TLC 2020

WWE a confirmat doar un meci pe card-ul Pay-Per-View-ului WWE TLC din acest an, dar sunt câteva meciuri evidente care vor avea loc la acest eveniment dacă e să ne luăm după storyline-uri. ”The Fiend” Bray Wyatt vs. Randy Orton este unul dintre respectivele meciuri, dar unele storyline-uri din RAW și SmackDown ar putea să nu se concretizeze la TLC.

RingsiteNews raportează că unele dintre meciurile care prind contur ar putea fi văzute la WWE TV. The Street Profits vs. Dolph Ziggler & Robert Roode are build-upul pentru TLC, însă o sursă de la RSN, spune că meciul ar putea avea loc la un show săptămânal.

Un alt meci care printe contur pentru WWE TLC, este Big E vs. Sami Zayn pentru titlul Intercontinental. Nu este garantat faptul că respectivul meci va avea loc la TLC, dar în schimb s-ar putea întâmpla la un viitor episod al SmackDown-ului.

WWE face acest lucru mai des. De exemplu, Jeff Hardy și Elias au avut un meci la RAW-ul din această săptămână. Cei din AEW aplică aceeași tactică la AEW Dynamite. Companiile fac asta pentru a obține un rating mai mare la show-urile lor și pentru că au semnat cu atât de mulți wrestleri încât nu-i pot integra pe toți la Pay-Per-View. În cazul WWE, oficialii vor doar să obțină un impuls de rating la show-urile săptămânale.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.