RawWWEWWE PPV

Cine va fi adversarul lui Drew McIntyre la WWE TLC 2020?

La RAW-ul din această săptămână, Keith Lee, AJ Styles și Matt Riddle s-au confruntat într-un meci de tipul Sudden Death Triple Threat, pentru o șansă la titlul WWE deținut de către Drew McIntyre. Într-un segment în backstage, mai devreme în cadrul show-ului, Riddle a discutat cu Lee și Styles, spunându-le că ei au avut oportunități în trecut, dar el nu.

Styles a câștigat respectivul meci după ce l-a executat cu un ”Phenomenal Forearm” pe Matt Riddle, astfel a obținut o șansă la titlul WWE a lui McIntyre, în cadrul Pay-Per-View-ului TLC din acest an. Se pare că, acesta nu era planul original pentru WWE TLC, deoarece Braun Strowman trebuia să-l înfrunte pe Drew, însă lucrurile s-au schimbat.

Mai jos găsiți card-ul cu meciurile confirmate până acum pentru evenimentul WWE TLC 2020:

WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. AJ Styles
Single Match: ”The Fiend Bray Wyatt vs. Randy Orton
Universal Championship Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Kevin Owens

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.