SmackdownWWE

Jey Uso și Otis s-au accidentat

Potrivit site-ului WWE, se pare că Jey Uso și Otis au suferit leziuni în timpul SmackDown-ului de vineri seara. Oficialii spun că Otis a fost evaluat după atacul venit din partea lui Jey Uso. Otis a suferit contuzii în zona coloanei vertebrale și toracice.

Este posibil ca la un viitor Pay-Per-View să avem parte de un meci între Otis și Jey Uso. În acest moment, probabil că Jey Uso se va confrunta cu Daniel Bryan la WWE TLC, ceea ce înseamnă că meciul cu Otis ar putea fi amânat până după eveniment. Drept urmare, meciul dintre Otis vs. Jey Uso va avea loc la Royal Rumble sau la un viitor episod al SmackDown-ului.

În plus, și Jey Uso a fost consultat de personalul medical având slăbiciune bilaterală la nivelul extremităților superioare după un atac cu scaunul, venit din partea lui Kevin Owens. WWE spune că Uso ar avea nevoie de câteva zile de recuperare.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.