SmackdownWWEWWE PPV

Un meci de top a fost amânat până la WWE Royal Rumble 2021

În această săptămână la SmackDown, campionul Intercontinental Sami Zayn, s-a înfruntat cu Daniel Bryan într-un meci ce nu a inclus centura. Înainte de a începe meciul, Zayn a continuat cu afirmațiile sale clasice că oamenii încearcă să-l saboteze și că nu primește respect din partea oficialilor WWE.

Lupta dintre Sami și Bryan a decurs și în backstage, dar Zayn a fugit în ring pentru a câștiga prin count-out. După meci, Jey Uso l-a atacat pe Bryan în culise.

La începutul acestei săptămâni, planul era ca Daniel Bryan să-l provoace pe Roman Reigns la un meci pentru titlul Universal. Dave Meltzer a raportat faptul că oficialii au decis amânarea feud-ului până după Pay-Per-View-ul TLC. Acest lucru înseamnă că meciul dintre Bryan vs. Reigns va avea loc la WWE Royal Rumble în luna ianuarie.

De asemenea, sâmbăta trecută la Talking Smack, Bryan a pregătit „terenul” pentru un rematch cu Jey Uso, spunând că nu este mulțumit să-l învingă pe Uso cu un small package.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.