WWE

Vince McMahon nu se așteaptă să mai apeleze la The Undertaker

Majoritatea fanilor se întreabă dacă într-adevăr The Undertaker s-a retras, iar după spusele celor din backstage așa este. În plus, Vince McMahon nu crede că îl va mai solicita din nou pe Taker.

Cei din backstage au relatat că pe cât de greu i-a fost lui Vince să renunțe la personaj, pe atât de ușor și-a dat seama că este timpul să-l lase să „agațe cizmele în cui”. Au fost vărzate câteva lacrimi în culise, iar cameramanii au surprins fiecare moment, așa că probabil vom vedea imagini din backstage într-un viitor documentar pe WWE Network.

Câteva superstaruri au glumit spunând că „Niciodată să nu spui niciodată în wrestling”, mai ales când WWE va mai organiza show-uri în Arabia Saudită, așa că nu toată lumea este convinsă că ”The Phenom” s-a retras.

Taguri
Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close