WWE

Vince McMahon nu se așteaptă să mai apeleze la The Undertaker

Majoritatea fanilor se întreabă dacă într-adevăr The Undertaker s-a retras, iar după spusele celor din backstage așa este. În plus, Vince McMahon nu crede că îl va mai solicita din nou pe Taker.

Cei din backstage au relatat că pe cât de greu i-a fost lui Vince să renunțe la personaj, pe atât de ușor și-a dat seama că este timpul să-l lase să „agațe cizmele în cui”. Au fost vărzate câteva lacrimi în culise, iar cameramanii au surprins fiecare moment, așa că probabil vom vedea imagini din backstage într-un viitor documentar pe WWE Network.

Câteva superstaruri au glumit spunând că „Niciodată să nu spui niciodată în wrestling”, mai ales când WWE va mai organiza show-uri în Arabia Saudită, așa că nu toată lumea este convinsă că ”The Phenom” s-a retras.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

One Comment

  1. Sincer nu as crede ca s-a retras cu adevarat. Pana la urma trebuie sa vina si acest moment dar parerea mea ca nu e potrivit deloc :(. Din ce cauza? Pai un asemenea personal merita sa se retraga in ovatiile publicului, live. Pur si simplu asta ma cam dezamageste. Acest segment de final cel mai bun era sa il daca atunci cand va avea voie si publicul la evenimente. Chiar nu-i inteleg de ce in plina pandemie au facut chestia asta de retragere. Merita sa se intample cu publicul live in tribune, nu asa. Pana la urma, poate ca o fi retragerea lui reala dar tot inca mai ced si sper ca nu e cu adevarqlat retragerea. Chiar nu s-a pomenit de cuvantul “retiring”, ci doar de “ramas bun”. Tot la retragere duce dar, totusi cred ca e lasat de inteles ca nu aici s-a retras. Clar a fost ultimul Survivor Series dar cred ca atunci cand se va pomeni “retragere”, atunci va fi cu adevarat si acolo se va intampla cu un ultim meci, la Wrestlemania dar foarte important, sa fie cu public real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.