WWEWWE PPV

WWE speră să aibă fani prezenți în arenă la primul show după WrestleMania 37

WWE urmează să părăsească Amway Center săptămâna viitoare după episodul Monday Night RAW-ului și va trebui să-și găsească un alt spațiu pentru show-urile ThunderDome.

Anterior, s-a raportat faptul că WWE intenționa să se mute în Tropicana Field din Tampa pentru a-și continua show-urile. De asemenea, oficialii au planificat ceva diferit pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble 2021, pentru că Vince McMahon dorește ca fanii să participe la eveniment, dacă este posibil.

WrestleVotes a raportat că cel mai nou plan este ca WWE să desfășoare într-adevăr show-urile TV și PPV-urile de la Tropicana Field începând cu mijlocul lunii decembrie, pentru ”Road to WrestleMania 37”.

Interesant este ffaptul că, compania dorește să înceapă show-urile tradiționale live în prezența fanilor imediat după WrestleMania 37. Având în vedere că pandemia Covid-19 este atât de imprevizibilă, lucrurile se pot schimba instant.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.