RawWWE

Drew McIntyre a câștigat pentru a doua oară titlul WWE

Episodul RAW-ului din această săptămână s-a încheiat cu rematch-ul pentru titlul WWE între Drew McIntyre și Randy Orton. McIntyre a venit către ring cu o sabie și un echipament care i-au fost oferite de bunul său prieten Sheamus.

La scurt timp după începerea meciului, campionul WWE Randy Orton, a încercat să plece, dar Adam Pearce l-a oprit și a spus că va exista un final iar meciul nu se poate încheia prin numărătoare sau descalificare.

În ultimele minute ale meciului, McIntyre părea să aibă lucrurile sub control și era pe cale să-și revendice titlul. La un moment dat, Orton a fost trecut printr-o masă care a fost amanajată mai devreme în ring, însă ”The Viper” a întors situația cu un powerslam în ring, un DDT pe masa comentatorilor și un alt DDT de pe corzi.

Drew l-a surprins apoi pe Randy cu un claymore și a făcut pin-ul pentru a câștiga centura. Drept urmare, la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din această duminică vom avea parte de un meci Champion vs. Champion între Drew McIntyre vs. Roman Reigns.

Se pare că lucrurile s-au schimbat pe ultima sută de metrii, pentru că săptămâna trecută planul era ca Randy Orton să-și păstreze titlul și să se înfrunte cu ”The Big Dog”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.