RawWWE

Vince McMahon a luat decizia ca un superstar de top al RAW-ului să devină babyface

Vince McMahon a ajuns la concluzia că roster-ul RAW-ului are nevoie de încă un babyface. PWInsider a confirmat faptul că Braun Strowman nu mai este heel. Abia acum câteva luni, Strowman a făcut heel turn în urma meciului Swamp Fight împotriva lui Bray Wyatt la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules.

Strowman și-a încheiat parcursul în SmackDown cu o înfrângere împotriva campionului Universal Roman Reigns și a continuat ca heel după draft în timpul meciurilor cu Keith Lee la RAW.

Babyface turn-ul lui Braun Strowman îl face pe acesta un posibil pretendent la titlul WWE al lui Randy Orton, poate după feud-ul cu Bray Wyatt, care este, de asemenea, considerat babyface.

Braun face parte din echipa masculina a RAW-ului pentru meciul tradițional 5 vs. 5 Elimination la Survivor Series alături de AJ Styles, Sheamus, Keith Lee și Matt Riddle.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !