RawWWE

Au fost anunțate două meciuri importante pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE ne pregătesc pentru episodul de săptămâna viitoare al show-ului Monday Night RAW. A fost anunțat faptul că la episodul următor, The Hurt Business (Cedric Alexander & Shelton Benjamin) se vor înfrunta cu The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods) pentru titlurile Tag Team din brand-ul roșu. MVP a fost cel care a făcut acest anunț în cadrul unui segment promoțional in-ring.

Mai târziu, în cadrul show-ului de seara trecută, Adam Pearce i-a spus lui Randy Orton că își va apăra titlul WWE săptămâna viitoare împotriva lui Drew McIntyre. Acest lucru se va întâmpla cu doar o săptămână înainte ca Orton să intre în ring într-un meci de tipul Champion vs. Champion împotriva lui Roman Reigns. ”The Viper” nu s-a bucurat la aflarea veștii.

RAW-ul de săptămâna viitoare va fi ultimul înainte de Survivor Series. Brand-ul roșu a avut succes în ceea ce privește rating-ul din ultimele săptămâni, astfel încât show-ul viitor ar trebui să crească odată cu aceste două meciuri anunțate.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.