SmackdownWWE

Vince McMahon nu a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută

Vince McMahon nu a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută. RingsideNews a raportat că Bruce Prichard a preluat conducerea în culise. Nu se știe motivul pentru care Vince a fost absent, dar acest lucru se întâmplă frecvent și, de multe ori, atunci când lipsește de la show, sună și dă indicații prin telefon.

Ed Koskey și Ryan Callahan au fost cei care s-au ocupat de sfârșitul creativ săptămâna trecută, iar Kevin Dunn s-a ocupat de sfârșitul producției. RSN a menționat, de asemenea, că deși McMahon nu era prezent s-a ținut legătura cu el toată ziua. Cu câteva săptămâni în urmă, Triple H a fost chemat pentru a ajuta în backstage.

În plus, pentru oricine crede că Vince ar putea obosi din cauza vârstei sale, o sursă a raportat acum câteva săptămâni că McMahon continuă să se antreneze la sala de sport „precum un maniac” și pare să fie într-o stare de sănătate excelentă, fără semne de oboseală.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.