RawSmackdownWWEWWE PPV

WWE schimbă deținătorul vreunui titlu înainte de Survivor Series 2020?

Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an va avea loc pe 22 noiembrie, iar compania are deja un card consolidat. Tema Champion vs. Champion a evenimentului simplifică mult lucrurile. Oficialii mai pot face schimbări, însă asta rămâne de văzut.

Cei din WWE au schimbat deținătorii titlurilor în trecut la build-upul pentru Survivor Series. Jinder Mahal a pierdut titlul WWE împotriva lui AJ Styles în 2017, cu câteva săptămâni înainte de a se confrunta cu Brock Lesnar. Acea modificare a fost făcută pentru ca oficialii să aibă un meci între Styles vs. Lesnar, care a fost lăudat pe scară largă.

Se pare că oficialii nu au în plan să facă schimbări înainte de Survivor Series. Toate titlurile urmează să rămână în posesia actualilor campioni până la evenimentul propriu-zis.

Mulți fani au fost nemulțumiți că vor vedea din nou Randy Orton vs. Roman Reigns și Sasha Banks vs. Asuka, dar planul este ca aceste meciuri să rămână la fel. Vince McMahon este un om foarte imprevizibil, dar acum pare să fie fixat în alegerile pe care le-a făcut în ceea ce privește Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series 2020.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.