UFCWWE

Brock Lesnar și-a schimbat look-ul

Se pare că Brock Lesnar a decis să-și schimbe look-ul. Fostul campion WWE apare într-o fotografie recentă și are barbă. Imaginea a fost postată prima dată pe Reddit. Lesnar a făcut poză cu o fană din Alberta.

Trebuie să știți că, Brock Lesnar are dublă cetățenie în Statele Unite și Canada și deține terenuri agricole în Saskatchewan, Canada.

Acum câteva luni în urmă, a fost dezvăluit faptul că „The Beast” nu mai este sub contract cu WWE, deoarece acesta i-a expirat în aprilie. Singura cale prin care s-a aflat statutul lui Lesnar în cadrul companiei a fost pentru că WWE a retras marfa destinată acestuia pe site-ul magazinului.

Brock Lesnar nu a mai fost văzut la WWE TV de când a pierdut titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

Atunci când au apărut pentru prima dată informații despre statutul lui Lesnar în WWE, s-au riscat și speculații cu privire la viitorul lui. Unii au crezut că ar putea merge în AEW, în timp ce alții au fost de părere că s-ar putea întoarce în MMA.

Președintele UFC, Dana White, a susținut că nu știe nimic de fostul campion UFC Heavyweight. Se crede că Brock Lesnar va reveni în WWE odată ce compania va putea susține din nou show-urile alături de fani.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !