RawWWE

Un nou membru a fost adăugat în Team RAW pentru meciul de la WWE Survivor Series 2020

La RAW-ul de seara trecută, AJ Styles a venit în ring și s-a auto-declarat căpitan al Team RAW pentru meciul tradițional 5 vs. 5 Elimination de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an. Styles i-a invitat alături de el pe membri echipei, Sheamus și Keith Lee, pe parcursul segmentului. Lee și Sheamus nu erau deloc încântați ca AJ să fie căpitanul echipei.

Braun Strowman și-a făcut apariția și a spus că nu are nevoie de meci de calificare pentru a face parte din Team RAW. La sugestia lui Styles, a fost făcut oficial un meci de tipul Triple Threat între Strowman vs. Lee vs. Sheamus, iar dacă Braun câștiga va fi introdus în echipă.

Bineînțeles, Strowman a câștigat după ce a făcut pin-ul pe Sheamus în urma unui „Running Powerslam”. După meci, toți păreau să lase diferențele deoparte, dar totul s-a destrămat atunci când Sheamus a executat un „Brogue Kick” pe Strowman.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.